Werkzaamheden

Wat kan ik allemaal voor je uitvoeren?

 • nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand;
 • verbouwen en uitbreidingen realiseren;
 • renovatie;
 • verbouwen / monteren van keukens;
 • verbouwing badkamers en toiletten inclusief sanitair en tegelwerk;
 • kozijnen in kunststof, aluminium of hout;
 • kastenwanden, schuifdeursystemen en andere interieur timmerwerken;
 • energie besparende maatregelen;
 • inbraak werende voorzieningen;
 • onderhoud zoals timmerwerk, metselwerk, stucwerk en tegelwerk;
 • carports, schuren, veranda’s, schuttingen en tuinhuisjes.

Mocht je andere wensen hebben, klik hier om naar het contactformulier te gaan. Dan kunnen we bekijken of dit ook mogelijk is.

Tijdens de bouwwerkzaamheden streef ik ernaar om de omgeving zo min mogelijk tot last te zijn. Door een goede planning en duidelijke communicatie zal dan de samenwerking altijd goed verlopen. Indien een bouwvergunning aangevraagd dient te worden, neemt dit veel tijd in beslag. Ook dit neem ik je graag uit handen.

Nieuwbouw

Een eigen huis laten bouwen is niet te vergelijken met de aankoop of verbouw van een bestaand pand. De bouw van een eigen huis op eigen grond biedt het summum aan mogelijkheden om alle individuele woonwensen te realiseren. Daarbij kunnen we onze fantasie de vrije loop laten gaan; hoe gaan we ons huis indelen en hoe gaat het eruit zien.

Ik regel alles voor je! Van ontwerp en uitvoering tot installatie en schilderwerk. Een vaste aanneemsom en een strakke planning geeft je de garantie dat jouw project tijdig en tegen de afgesproken prijs wordt opgeleverd. Door mijn jarenlange ervaring en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen beschik je over een woning of bedrijfspand dat voldoet aan de eisen van deze tijd. Het geeft je comfort en luxe zoals jij dat wilt.

Verbouw

Ook op het gebied van verbouw kan ik veel voor je betekenen. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel of voor de uitbreiding van je woning. In beide gevallen kan ik dit voor je realiseren. In elk van die situaties sta je op het punt om een belangrijke uitgave te doen. In zo’n geval wil je natuurlijk ook de grootst mogelijke zekerheid dat er niets mis kan gaan.
Bij een verbouwing staat maatwerk centraal. Ieder project is anders.
In het beginstadium hecht ik veel waarde aan een uitgebreid gesprek met de opdrachtgever. De wensen kunnen dan zo goed mogelijk inzichtelijk gemaakt worden. Bovendien kan ik je uitgebreid adviseren over de verbouw van jouw woning.

Renovatie

Bij renovatie gaat het erom dat de oorspronkelijke kenmerken van het gebouw behouden blijven. Ook hiermee heb ik veel ervaringen opgedaan die in jouw project van pas kunnen komen.

Keukens

Heb je een nieuwe keuken gekocht en moet hij nog gemonteerd worden? Voor mij géén probleem! Ook andere aanpassingen die gedaan moeten worden in de keuken zoals tegelwerk, muurverplaatsingen etc. kunnen dan gelijktijdig meegenomen worden.

Badkamers en toiletten

Wil je een wandcloset of een inloopdouche in plaats van die lastige douchecabine of dat ligbad die je niet gebruikt? Laat je badkamer en toilet restylen met nieuw sanitair en tegelwerk, een douchegoot! Alle werkzaamheden voer ik zelf uit zodat je alleen met mij te maken hebt! Het sanitair mag je zelf aanschaffen maar ik kan je hierin ook adviseren.

Kozijnen

Veel mensen stappen over op kunststofkozijnen zodat ze niet meer hoeven te schilderen en dat het onderhoudsvrij is. In samenwerking met een kozijnfabrikant kan ik VEKA kozijnen bij je monteren in alle mogelijke uitvoeringen, kleuren en afwerkingen. Maar ook voor houten kozijnen zijn er alle mogelijkheden, gemaakt bij een timmerfabriek die nog de ouderwetse kwaliteit levert inclusief alle moderne uitvoeringen zoals draai/ kiep ramen en beglazing voorzien van zonwering en/ of glasroeden. Daarnaast kun je nog kiezen voor aluminium kozijnen eventueel gecombineerd met een serre of tuinkamer voorzien van een glazen dak opgebouwd uit aluminium profielen.

Kastenwanden

Montage van kastenwanden met een schuifdeursysteem en andere interieur timmerwerken kan ik uitvoeren.

Energie besparende maatregelen

Wil je de woning isoleren op een duurzame manier met bijvoorbeeld spouwisolatie, een geïsoleerd dak en/ of vloer dan kan ik je hierin adviseren en de werkzaamheden ook uitvoeren.

Inbraakwerende voorzieningen

Ik kan alle ramen en deuren voorzien van inbraak werende sloten en hang- en sluitwerk voor een veilige woon- en leefomgeving.

Onderhoud

Onderhoud zoals timmerwerk, metselwerk, stucwerk en tegelwerk voer ik graag voor je uit.

Andere werkzaamheden

Voor al jouw verdere bouwplannen zoals carports, schuren, veranda’s, schuttingen en tuinhuisjes kun je bij mij terecht. Ik kijk graag samen met je naar de mogelijkheden.