Over mij

Bouwen met Wim…is een bedrijf die jarenlange ervaring heeft op het gebied van nieuwbouw, verbouw en advisering op alle bouwkundige werkzaamheden.

Mijn naam is Wim ter Haar en ik heb jarenlang grote projectmatige opdrachten gedaan als projectleider. In 2014 ben ik voor mijzelf begonnen als zelfstandig ondernemer waarin ik wederzijds vertrouwen een belangrijk speerpunt vind. ‘Bouwen met vertrouwen’ is dan ook mijn motto. Ik ben van mening dat een goed plan altijd samen gaat met vakkundige informatie en bouwkundig advies. Door mijn jarenlange ervaring in de bouw, kan ik iets voor je betekenen. Niet alleen voor uitvoering zoals bouw- of timmerwerkzaamheden maar ook voor projectmatige opdrachten kun je bij mij terecht en je kunt rekenen op vakmanschap.

Om een aanbouw, verbouw of renovatie te maken is het belangrijk om een goed plan te hebben voordat u begint.  Ik bied een goede service en ik geef persoonlijk advies omtrent jouw wensen met een bijbehorende offerte op maat.

Naast advies en begeleiding kan ik ook alle werkzaamheden voor u uitvoeren; Onder andere timmerwerk, kozijnen, metselwerk, wand- en vloertegels, afmontage en installatiewerk enz…! Dit betekent voor jou; geen geregel met andere bedrijven en een snelle bouwtijd omdat Bouwen met Wim alles zelf uitvoert en/of organiseert.

Bouwen met Wim is tevens je bouwkundig teken- en adviesbureau. Als onafhankelijke partner ben ik het adres voor bouwkundig tekenwerk, het aanvragen van benodigde vergunningen en constructieberekeningen, calculaties, planontwikkeling en werkvoorbereiding. Ook voor oplossingen op het gebied van duurzaamheid kun je bij mij terecht.

Wil je graag eens kennis maken? Dan maak ik graag met jou een afspraak!