Voortraject

Planadvies

Met mijn dertig jaren ervaring in de bouw, waarbij ik vele projecten heb voorbereid en uitgevoerd, ken ik alle ins en outs van het bouwproces waarmee ik u van dienst kan zijn.

Bouwen met Wim wil graag vanaf het begin uw bouwpartner zijn. Ik kan voor u een ontwerp maken of dit laten maken door een samen gekozen architect. Heeft u zelf al een ontwerp dan maak ik graag een offerte voor u!

Calculatie en tekenwerk

Een begroting opstellen zonder de benodigde ervaring is een lastig karwei dat veel onnodige tijd vraagt. Schakel hiervoor Bouwen met Wim in. De ervaring voor het planaanvragen en beoordelen van de diverse offertes, van bijvoorbeeld de installateur en de dakdekker, en het uiteindelijk opstellen van de begroting is aanwezig.
Bij bouwkundig tekenwerk zijn diverse zaken van belang. Denk aan het maken van de tekeningen en het zorgen voor de aanvraag van de omgevingsvergunning (de vroegere bouwvergunning). Bouwen met Wim kan deze taken perfect uitvoeren voor de bouw/ verbouw van woningen, bedrijfsgebouwen en kantoren.

fullsizeoutput_7245Projectbegeleiding

Wanneer er sprake is van een project, dan moeten hiervoor veel zaken worden geregeld. Denk aan de inkoop van materialen en de werkvoorbereiding. Bouwen met Wim kan dit geheel voor u verzorgen. Hij is voor de opdrachtgever het aanspreekpunt en stuurt de uitvoering aan. U heeft hierdoor geen zorgen over de uitvoering van het project.