Uitvoering

Wat kan ik allemaal voor u uitvoeren:

 • nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand;
 • verbouwen en uitbreidingen;
 • renovatie;
 • verbouwen / monteren van keukens;
 • verbouwing badkamers en toiletten inclusief sanitair en tegelwerk;
 • kozijnen in kunststof, aluminium of hout;
 • kastenwanden, schuifdeursystemen en andere interieur timmerwerken;
 • energie besparende maatregelen;
 • inbraak werende voorzieningen;
 • onderhoud zoals timmerwerk, metselwerk, stucwerk en tegelwerk;
 • carports, schuren, veranda’s, schuttingen en tuinhuisjes.

Mocht u andere wensen hebben, klik hier om naar het contactformulier te gaan. Dan kunnen we bekijken of dit ook mogelijk is.

Tijdens de bouwwerkzaamheden streven we ernaar om de omgeving zo min mogelijk tot last te zijn. Door een goede planning en duidelijke communicatie zal dan de samenwerking altijd goed verlopen.

Indien een bouwvergunning aangevraagd dient te worden, neemt dit veel tijd in beslag. Ook dit nemen we u graag uit handen.

Nieuwbouw

IMG-20170710-WA0009Een eigen huis laten bouwen is niet te vergelijken met de aankoop of verbouw van een bestaand pand. De bouw van een eigen huis op eigen grond biedt het summum aan mogelijkheden om alle individuele woonwensen te realiseren. Daarbij kunnen we onze fantasie de vrije loop laten gaan; hoe gaan we ons huis indelen en hoe gaat het eruit zien.

vlierlandenBouwen met Wim regelt alles voor u, van ontwerp en uitvoering tot installatie en schilderwerk. Een vaste aanneemsom en een strakke planning geven u de garantie dat uw project tijdig en tegen de afgesproken prijs wordt opgeleverd. Door mijn jarenlange ervaring en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen beschikt u over een woning of bedrijfspand dat voldoet aan de eisen van deze tijd en u het comfort en de uitstraling bieden die u wenst.

Verbouw

IMG_0874Ook op het gebied van verbouw kan Bouwen met Wim veel voor u betekenen. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel of voor de uitbreiding van uw woning, in beide gevallen kunnen wij dit voor u realiseren. In elk van die situaties staat u op het punt om een belangrijke uitgave te doen. In zo´n geval wilt u natuurlijk ook de grootst mogelijke zekerheid dat er niets mis kan gaan.
Bij een verbouwing staat maatwerk centraal. Ieder project is anders.
In het beginstadium hechten we veel waarde aan een uitgebreid gesprek met onze opdrachtgever. De wensen kunnen dan zo goed mogelijk inzichtelijk gemaakt worden. Bovendien kunnen wij u uitgebreid adviseren over de verbouw van uw woning.

Renovatie

Bij renovatie gaat het erom dat de oorspronkelijke kenmerken van het gebouw behouden blijven. Ook hiermee heb ik veel ervaringen opgedaan die in uw project van pas kunnen komen

Keukens

Heeft u een nieuwe keuken gekocht en moet hij nog gemonteerd worden, voor mij géén probleem.
Ook andere aanpassingen die gedaan moeten worden in uw keuken zoals tegelwerk, muurverplaatsingen etc. kunnen dan gelijktijdig meegenomen worden.

Badkamers en toiletten20140925_092313

Wilt u een wandcloset of een inloopdouche i.p.v. die lastige douchecabine of dat ligbad dat u niet gebruikt?
Laat uw badkamer en toilet restylen met nieuw sanitair en tegelwerk, een douchegoot etc. Alle werkzaamheden voer ik zelf uit zodat u alleen met mij te maken heeft! Het sanitair mag u zelf aanschaffen maar ik kan u hierin ook adviseren.

Kozijnen

Voor het vervangen van uw kozijnen bent u bij mij aan het juiste adres. Veel mensen stappen over op kunststofkozijnen zodat ze niet meer hoeven te schilderen en vanwege de gebruiksvriendelijkheid.
In samenwerking met een kozijnfabrikant kan ik VEKA kozijnen bij u monteren in alle mogelijke uitvoeringen, kleuren en afwerkingen.
Maar ook voor houten kozijnen zijn er alle mogelijkheden, gemaakt bij een timmerfabriek die nog de ouderwetse kwaliteit levert inclusief alle moderne uitvoeringen zoals draai/ kiep ramen en beglazing voorzien van zonwering en/ of glasroeden.
Daarnaast kunt u nog kiezen voor aluminium kozijnen eventueel gecombineerd met een serre of tuinkamer voorzien van een glazen dak opgebouwd uit aluminium profielen.

Kastenwanden

20141211_112632Montage van kastenwanden met een schuifdeursysteem en andere interieur timmerwerken;

Energie besparende maatregelen

Wilt u uw woning isoleren op een duurzame manier met bijvoorbeeld spouwisolatie, een geïsoleerd dak en/ of vloer dan kan ik u hierin adviseren en de werkzaamheden voor u uitvoeren.

Inbraak werende voorzieningen

Ik kan al uw ramen en deuren voorzien van inbraak werende sloten en hang- en sluitwerk zodat u zich veiliger voelt in uw huis.

Onderhoud

Onderhoud zoals timmerwerk, metselwerk, stucwerk en tegelwerk voer ik graag voor u uit.

Andere werkzaamhedenIMG-20170710-WA0003

Voor al uw verdere bouwplannen zoals carports, schuren, veranda’s, schuttingen en tuinhuisjes kunt u bij mij terecht. Ik kijk graag samen met u naar de mogelijkheden.